FILIPIJNEN

Stichting Noodhulp Filipijnen

Stichting Noodhulp Filipijnen (SNF) is opgericht in 1992, onze Filipijnse counterpartner is een jaar later opgericht op de Filipijnen. SNF bestaat dit jaar (2022) al 30 jaar.

Ongeveer 10 jaar geleden zijn we door Lex de Vries, een KLM piloot geïntroduceerd aan de 40MM. Sinds die tijd hebben we elk jaar een wandeltocht georganiseerd op de Filipijnen. Helaas door Corona ging onze jaarlijkse wandeltocht twee keer niet door maar we staan te popelen om de volgende wandeltocht weer te organiseren.

Project van Stichting Noodhulp Filipijnen:

Bahay Aurora

We hebben ons de afgelopen dertig jaar voornamelijk gericht op het opzetten en begeleiden van Bahay Aurora. Bahay Aurora is een kindertehuis op de Filipijnen. Ons kindertehuis staat in het dorpje Baras in de Provincie Rizal op ongeveer 50 km van de luchthaven in Manila. We vangen 40 kinderen op.

Tijdens de coronacrisis hebben we gedurende twee jaar ook kindernoodhulp verstrekt in de vorm van voedselpakketten aan de armste kinderen in de omgeving van Bahay Aurora. Ook hebben we een afgebrande woonwijk herbouwd.

Contactgegevens

Stichting Noodhulp Filipijnen
Parelgras 19
1687 WV Wognum
+0229-571909

Contactpersoon:
Herke Smidstra
info@bahayaurora.nl
KvK: 41189955
ANBI status

Bekijk ook onze andere projecten

Zuster Miriam Commandeur

LETLAND  Opvang dak-en thuislozen. Hulp aan allerarmsten .Missionaries of Charity (moeder Theresa) Wij en onze missionarissen weom@ziggo.nl...

Lees meer