PERU

Stichting Helping Hands Nederland

De stichting Helping Hands Nederland is in 2009 opgericht door Jeroen Stroet uit Spanbroek.

De stichting HHN heeft als doel het leggen van contacten, het werven van fondsen en donaties in Nederland ter ondersteuning en ontwikkeling van het project van Helping Hands Cusco. Dit project ligt in de stad Cusco, provincie San Sebastián, Peru. Mario. De oprichter van de stichting woont in dezelfde stadswijk en kent als geen ander de problemen en sociale barrières.

De projecten van Stichting Helping Hands Nederland

HHC & HHN

De stichtingen HHC en HHN richten zich met name op kinderen en alleenstaande moeders uit Cusco. Zij ondersteunen hoofdzakelijk het project voor basisonderwijs, kleuteropvang, naschoolse opvang en huiswerkbegeleiding in de eigen woonwijk van deze kinderen. Daarnaast willen zij alleenstaande moeders en kinderen educatie geven op het gebied van hygiëne, voeding en gezondheidszorg.

SaN Gabriel

HHN ondersteunt het project in Cusco financieel en met advies, om ervoor te zorgen dat (straat)kinderen toegang hebben tot de lagere school. De samenwerking sinds 2009 is uitgegroeid tot de school ‘San Gabriel’ waar meer dan 100 kinderen les kunnen krijgen.

Mijn moeder, Riet Stroet-Dekker, heeft meer dan 25 keer de gehele 40MM- wandeling gelopen. De ontvangen bijdrage van u wordt vooral gebruikt voor lesmateriaal.
Bij uitbreiding van de school zullen voor die klassen boeken, schriften e.d. nodig zijn evenals aanvulling/vervanging van materiaal voor de overige klassen.

Contactgegevens

Stichting Helping Hands Nederland
Regulierenstraat 15
2694 BA s’ Gravenzande
+31 6 248 84 700

Contactpersoon:
Jeroen Stroet
info@helpinghandsnederland.nl
ANBI status

Bekijk ook onze andere projecten

Frank en Sandra Obdam

Mozambique     De donatie van dit jaar wordt besteed aan medische hulp Mitava  Joke Obdam Laurier 721616 TM Hoogkarspel0228-562790obdamjoke@gmail.com         Contactpersoon: Sandra Obdam- Walstra sandraobdam@yahoo.com Bekijk ook...

Lees meer

Frank en Sandra Obdam Building people, bring life

Mozambique  De donatie van dit jaar wordt besteed aan basisscholing op basisschool Niassa    Joke Obdam, Laurier 721616 TM Hoogkarspel0228-562790obdamjoke@gmail.com   Contactpersoon: Sandra Obdam-Wals sandraobdam@yahoo.com Bekijk ook onze andere...

Lees meer

Zuster Dionne Appelman

JAVA  Renovatie en accreditatie ziekenhuis om in bedrijf te blijven  Zuster Dionne Appelman Zc.Agnes Rooseveltstraat 1 1831 VN Egmond aan Zee     Contactpersoon: Dionne Appelman d.appelman@augustinessenheemstede.nl Bekijk ook onze andere projecten

Lees meer