Organisatie

Werkgroepen en supporters

Werkgroepen

De Stichting 40MM wordt ondersteund door veel werkgroepen uit de regio West-Friesland. Zij onderhouden de contacten met de  projecten in de minder ontwikkelde landen die de stichting 40MM ondersteunt.

Veelal hebben deze projecten ook hun oorsprong in de betreffende plaats in West-Friesland. Daarnaast zorgen de werkgroepen ook voor promotie van de 40MM bij de lokale bevolking door het plaatsen van promotionele berichten in dorpsbladen.

De verschillende werkgroepen kunt u vinden onder de tab 40MM Projecten.

Supporters

De 40MM wordt elk jaar belangeloos geholpen door een groot aantal supporters. Zij maken de verschillende activiteiten rondom het organiseren een stuk makkelijker, en natuurlijk willen wij als 40MM hun daarvoor bedanken.

Venhuis Communicatie Producties

Staat garant voor al het ontwerp, de website en het drukwerk van de 40MM. Van de kleurrijke informatiekrant tot aan de startbewijzen en posters allemaal op 100% gerecycled papier. Ook het hele online inschrijfproces wordt door Venhuis verzorgd.

Auto Europa-Italië

Voorziet ons op de 40MM dag van vervoer om de routeploeg te vervoeren, zo kunnen zij de hele dag de wandeling van dichtbij controleren.

Berend Botje Kinderopvang

Bij Kinderopvang Berend Botje staan de kinderen op de eerste plaats en dan vooral de ontwikkeling van het kind. Ze zorgen dat kinderen zich thuis voelen. Alle soorten kinderopvang worden aangeboden: kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvangen gastouderopvang. Het is het belangrijk dat kinderen veel buitenspelen en bewegen. Dat geldt zowel voor de kinderen in Nederland als voor de kinderen in de ontwikkelingslanden.

P.C. Besseling & ZN. B.V.

P.C. Besseling & ZN. B.V. transportbedrijf voorziet ons elk jaar van een of meerdere trailers waar verschillende muziek korpsen hun plekje vinden, extra gezellig tijdens de wandeling.

Jan Reek natuursteen

Stellen onder andere materiaal beschikbaar om bijvoorbeeld grote reclame borden te kunnen plaatsen langs de wegen van West-Friesland.

Connection Systems

Zorgt voor de beeldschermen die we in de centrale gebruiken om de wandelaars te informeren over de wandeling, maar ook om alle social media berichten te laten zien van de enthousiaste wandelaars in de route.

Dorpshuis ''Het Centrum"

Is al sinds het begin van de 40MM de plaats waar we de Centrale vestigen en vele van onze vergaderingen houden.

Alpha Tours Hem

Levert al jaren transport om de verschillende wandelaars van en naar het parkeerterrein te brengen, en niet onbelangrijk de bus om de wandelaars die eerder terug willen naar de centrale.

Marco Zweed muziek

Geluidsomroep Marco Zweed. Al vele jaren verzorgt Marco de geluidsinstallatie en vrolijke muziek bij de finish.

Operational Safety West-Friesland

Verzorgt de fotografie op de 40mm wandeldag, ondersteunt het digitale proces.

Technofashion

Je wilt jezelf of je personeel voorzien van bedrijfskleding. Je vindt het belangrijk dat het voldoet aan de veiligheidsnormen, het er professioneel uitziet én dat je er lekker in kunt werken. Maar wat heb je nodig? Geen zorgen, dat weten wij. We zorgen dat het goed voor elkaar en snel geregeld is. Zo kun jij doen waar je goed in bent.

Huisman B.V.

Aannemingsbedrijf staat altijd garant voor het beschikbaar stellen van de verschillende
hekwerken om de route veilig te maken.

Vreeker Bestrating & Groen

Verzorgt de prachtige start en finish stellage, mooi om onder te starten en prachtig om na de heerlijke wandeling onder te finishen!

Vreeker Begraafplaatsservice

Levert op de 40MM dag tevens vervoer aan voor de routeploegen, zo kunnen zij ervoor zorgen dat de route goed wordt uitgezet en tijdens de wandeling hulp wordt geboden waar het nodig is.

Metaal Maatwerk Groot

Stellen onder andere materiaal beschikbaar om bijvoorbeeld grote reclame borden te kunnen plaatsen langs de wegen van West-Friesland.

Bereik

Er gaat niets boven BEREIK, voor al uw buitenreclameborden.

JP koffie

Levert bekers om de wandelaars te voorzien van koffie, thee, limonade of water.

Partou Kinderopvang

Wij passen onze kinderopvang aan op de leeftijd en de behoeftes van je kindje. In onze warme en veilige omgeving maakt je zoon of dochter nieuwe vriendjes én ontdekt samen met ons de grote wereld. Uiteraard betrekken we jou als ouder bij alles wat we doen. Samen zorgen we dat je kind de allerbeste kinderopvang krijgt. 

Micha en Diana's pâtisserie

Micha's is een veelzijdig bedrijf. Maatwerk is onze specialiteit, waardoor elke dag anders is. 

Contactgegevens

Stichting 40MM

p/a de Ooijevaar 6

1606 DL Venhuizen
T: 06-54342403

Mail

Doneren

Wil je een vrije donatie doen, dan kan dat natuurlijk!

IBAN: NL62RABO0121299767
BIC:   RABONL2U
KVK: 41234079
Fiscaal nummer: 8197.42.661

📸  Deel jouw foto's

Gelukkig hebben we de foto's nog. Laat ons meegenieten van jouw wandeltocht.

Bestanden uploaden

Met het verzenden ga je ermee akkoord dat we jouw foto's in onze communicatie gebruiken.