Inschrijven

Leuk dat je je inschrijft voor de 40MM.

Namens de projecten alvast bedankt voor het wandelen en de daarmee op te halen sponsorgelden!

Er kan alleen digitaal ingeschreven worden. Het blijft natuurlijk mogelijk op de dag zelf in te schrijven in de centrale. Er zijn computers en hulp beschikbaar om je in te schrijven. 

Naast de wandeldag zelf op 28 mei is het mogelijk gedurende de hele maand mei te wandelen. Ook kun je  ervoor kiezen om de maand mei te wandelen en een gedeelte op de wandeldag zelf te wandelen.  Op zaterdag 28 mei organiseren wij als vanouds de wandeling inclusief stempelposten, op diverse posten koffie, thee, limonade en wat lekkers en natuurlijk de pannenkoeken!

De kosten zijn € 3,50  per inschrijving. Als je je hebt ingeschreven ontvang je via de mail de bevestiging en het inschrijfnummer.

Let op: in verband met het automatisch toekennen van startnummers kun je maar één product per keer bestellen. Ben je van plan om meerdere routes te lopen of op een ander moment? Zorg dan dat je deze apart van elkaar bestelt.

 

Bij inschrijving kun je voor de volgende opties kiezen:

  1. Ik wandel op de dag zelf
  2. Wij wandelen als gezin op de dag zelf
  3. Ik wandel de meimaand en op de dag zelf
  4. Ik wandel de meimaand 

1. Met het inschrijfnummer wat je ontvangt kan je op de dag zelf je startkaart ophalen.

2. Met gezin wordt bedoeld ouders/verzorgers met kinderen tot en met 6 jaar. Op de dag zelf kan de kinderroute van ongeveer 4 km worden gelopen of een korte route. Deze afstanden worden nog bekend gemaakt. Je hoeft je maar 1 x in te schrijven als gezin.

3. Je hebt geen stempelkaart nodig. Je kan de gelopen kilometers via een eigen app bijhouden en via mail aan ons doorgeven. Als je dat op prijs stelt kan je op een later bekend te maken dag en ophaalpunt een diploma en cadeautje ophalen.

In de mail wordt ook een flyer en een sponsorformulier meegestuurd. Het sponsorformulier kan je gebruiken om je sponsors te noteren. Deze hoeft niet ingeleverd te worden, maar is voor eigen registratie bedoeld.