Tips

Sponsors zoeken

De 40MM is een sponsorwandeltocht, iedereen loopt voor onze verschillende projecten in de minder ontwikkelde landen. Daarom is het de bedoeling dat er door elke wandelaar zoveel mogelijk sponsors worden gezocht. Dit kunnen familieleden zijn, buren, vrienden, collega’s of bedrijven.

Sponsoren is mogelijk per kilometer of voor een vast bedrag. Per inschrijving vragen wij minimaal €10,- sponsorgeld.

Misschien vind je het nog niet zo makkelijk om sponsors te zoeken en dat kunnen we ons voorstellen. Maar de meeste mensen vinden het helemaal niet erg. Je vraagt het niet voor jezelf, maar voor een goed doel. Een manier om sponsors te zoeken is om familie, vrienden, bekenden of collega’s een appje te sturen. Maak een leuke tekst waarin je vrienden, familie en kennissen vraagt om jou te sponsoren. Geef in het mailtje duidelijk aan waarvoor je loopt en wat de 40MM inhoudt.

Ook een goede manier is om langs te gaan bij buren, vrienden of bekenden voor sponsorwerving. Ook een feestje biedt mogelijkheden om bij een grotere groep aandacht te vragen voor jouw deelname aan de 40MM.

Social media

Uiteraard kun je ook jouw social media inzetten om iedereen op te roepen jou te sponsoren. Een handigere manier om je vrienden te laten weten dat je meeloopt en dat je wat extra steun kan gebruiken is er niet toch? Volg de 40MM op Facebook om inspiratie op te doen!

Veel succes met werven!

Contactgegevens

Stichting 40MM

p/a de Ooijevaar 6

1606 DL Venhuizen
T: 06-54342403

Mail

Doneren

Wil je een vrije donatie doen, dan kan dat natuurlijk!

IBAN: NL62RABO0121299767
BIC:   RABONL2U
KVK: 41234079
Fiscaal nummer: 8197.42.661

📸  Deel jouw foto's

Gelukkig hebben we de foto's nog. Laat ons meegenieten van jouw wandeltocht.

Bestanden uploaden

Met het verzenden ga je ermee akkoord dat we jouw foto's in onze communicatie gebruiken.