Lees hier het verslag van 2022

De 40MM keert € 98.750,- uit aan 79 projecten.
Eindelijk konden we weer echt wandelen om ondersteuning te bieden!

Dit jaar verliep gelukkig weer net als voor corona.  De 49e editie telde bijna 1000 wandelaars en naast de opgehaalde sponsorgelden hebben we ook verschillende donaties ontvangen en een mooi bedrag vanuit de Rabo ClubSupport. Zo zijn we met elkaar toch in de mogelijkheid gesteld om iets voor alle goede doelen te kunnen betekenen, vooral in deze moeilijke tijden kunnen alle projecten deze hulp goed gebruiken. Ook is er twee keer wereld wijd gewandeld!

Dit jaar zijn er 79 projecten die een financiële bijdrage van € 1.250,- krijgen vanuit de Stichting 40MM. Met al deze projecten wordt contact gehouden door de verschillende werkgroepen en contactpersonen in West-Friesland. Zo kunnen we er zeker van zijn dat al het geld goed wordt ingezet en krijgen we ook veel terugkoppeling met betrekking tot de besteding hiervan, dit is altijd erg mooi om te zien.

De 40MM in 2023: een jubileumeditie!
Een groep enthousiastelingen van de diverse werkgroepen en het bestuur is al druk bezig om de 50e editie van de 40MM weer tot een groots succes te maken. Met een korte of lange route willen we iedereen de mogelijkheid geven om te genieten van het wandelen in het prachtige West-Friese landschap en met uw bijdrage helpen we weer vele mensen in de minder ontwikkelde landen.

Om alvast in de agenda te zetten:

De 50e 40MM: zaterdag 20 mei 2023.

Tot dan!

Bereik

Er gaat niets boven BEREIK, voor al uw buitenreclameborden.

JP koffie

Levert bekers om de wandelaars te voorzien van koffie, thee, limonade of water.

Partou Kinderopvang

Wij passen onze kinderopvang aan op de leeftijd en de behoeftes van je kindje. In onze warme en veilige omgeving maakt je zoon of dochter nieuwe vriendjes én ontdekt samen met ons de grote wereld. Uiteraard betrekken we jou als ouder bij alles wat we doen. Samen zorgen we dat je kind de allerbeste kinderopvang krijgt. 

Micha en Diana's pâtisserie

Micha's is een veelzijdig bedrijf. Maatwerk is onze specialiteit, waardoor elke dag anders is. 

Contactgegevens

Stichting 40MM

p/a de Ooijevaar 6

1606 DL Venhuizen
T: 06-54342403

Mail

Doneren

Wil je een vrije donatie doen, dan kan dat natuurlijk!

IBAN: NL62RABO0121299767
BIC:   RABONL2U
KVK: 41234079
Fiscaal nummer: 8197.42.661

📸  Deel jouw foto's

Gelukkig hebben we de foto's nog. Laat ons meegenieten van jouw wandeltocht.

Bestanden uploaden

Met het verzenden ga je ermee akkoord dat we jouw foto's in onze communicatie gebruiken.